× Sluit menu
Home > Investeren in Duitsland > Investeren in Duitsland

Investeren in Duitsland


Duits vastgoed is momenteel erg aantrekkelijk. Steeds meer Belgische en Nederlandse beleggers en investeerders hebben de weg naar de buren al gevonden en profiteren van lage aankoopprijzen en hoge directe rendementen. EifelHome Makelaardij B.V. kan u begeleiden bij de aankoop van vastgoed in de Eifel, Moezel of Hunsruck

Waarom investeren in Duits vastgoed?

Potentie in verhoging huurinkomsten, die niet meegerekend zijn in verkoopprijs. 

Waarom begeleiding van EifelHome B.V.?

De investeerder of belegger die in Duitsland vastgoed koopt krijgt te maken met andere omstandigheden dan in Nederland of België. Het makelaarssysteem is volledig onvergelijkbaar en notarissen werken anders. Men kent bijvoorbeeld geen voorlopige koopovereenkomst en het kadaster is niet vrijgegeven. Zo zijn er nog tal van verschillen!

Onze doelstelling is de investeerder hierin goed te begeleiden en te adviseren tot aan de koop van het object. Ons ruime aanbod, onze kennis van de Eifel, Moezel en Hunsruck en ons uitgebreide netwerk, maken dat wij uw wensen kunnen realiseren. Dit doen wij in de u vertrouwde Nederlandse taal.

EifelHome B.V. kan u een aantal verhuurde winkel- en horecapanden gelegen in de omgeving van de toeristische plaats zoals Monschau, Adenau, Daun, Gerolstein, Prum en Bitburg aanbieden. Monschau is hiervan de stad met de meeste toeristische bezoekers. 

Waarom investeren in Monschau en omgeving?

Monschau ligt in de smalle en diepe vallei van de rivier de Roer in het Eifel Nationaal Park, Deelstaat NordRhein Westfalen. Monschau heeft ongeveer 14.000 inwoners en ligt op 235 km van Utrecht.

Sinds maart 1996 is het benoemd tot Luftkurort.
Sinds 2000 organisator van zeer succesvolle Open Air Klassik Festspiele.
Circa 2.000.000 toeristen per jaar.
Circa 170.000 overnachtingen per jaar. In hoogseizoenen te kort aan bedden.

Veel potentiële projecten die de stad een impuls geven (3 en 5 sterren hotel, uitbreiding Carat Hotel, vakantiepark, Beauty farm, nieuwe moderne winkels)

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Bel 0318- 651 822 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Investeren in Duitse vakantiewoningen:
 
Nu Duitsland weer nummer 1 vakantieland is voor Nederlanders is er zeer veel vraag naar vakantiewoningen. De Eifel, Moezel en Hunsruck is door haar mooie omgeving en ligging ideaal voor zowel de korte als lange vakanties. Dit maakt de Eifel zeer interessant voor uw als investeerder om te kiezen voor een vakantiewoning waar zowel uzelf in kunt verblijven maar die ook verhuurd kan worden zonder dat u er omkijken naar heeft.