Uw zoekresultaten

Emigratieboeken Duitsland

Geplaatst door admin on 28-01-2008
| 0

Bent u van plan om te emigreren naar Duitsland? EifelHome biedt objecten aan in de Eifel en Moezel en heeft een aantal handige tips en links voor u. Veel klanten van ons zijn al geemigreerd naar Duitsland. Wij raden u aan de volgende informatieve boeken aan te schaffen.

Bent u van plan om te emigreren naar Duitsland? EifelHome biedt objecten aan in de Eifel en Moezel en heeft een aantal handige tips en links voor u. Veel klanten van ons zijn al geemigreerd naar Duitsland. Wij raden u aan de volgende informatieve boeken aan te schaffen. Deze boeken vertellen u alles over wat u wilt weten over emigreren naar Duitsland. Hierdoor zal de stap richting ons buurland een stuk makkelijker worden:

Boek ‘Wonen en kopen in Duitsland’ van uitgever Guide Lines
Inhoud: juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek over wonen en onroerend goed in Duitsland.
Prijs: 22,50 euro

Boek ‘Als verhuizen emigreren is / Duitsland’ van uitgever Kluwer
Inhoud: Steeds meer Nederlanders gaan de laatste jaren in Duitsland wonen. De rechten van Nederlanders die naar Duitsland verhuizen, zijn vastgelegd in de Europese verdragen. Desondanks zijn er naast taal- en cultuurverschillen, grote verschillen in de sociale en fiscale stelsels. Dit boek bevat een gedetailleerd overzicht van deze verschillen en bevat vele voorbeelden (ook in het Duits), tips en adviezen hoe hiermee om te gaan.
Prijs:A�41,00 euro

Boek ‘Emigreren kun je leren’ (algemeen)
Inhoud: De laatste jaren neemt de emigratie uit Nederland weer toe. Voor hen die deze beslissing overwegen of uitvoeren, is deze publicatie uitgebracht die als een soort handboek voor emigranten wordt gepresenteerd. Na inleidingen over emigratie in het verleden en de psychologische en sociale consequenties van emigratie volgen paragrafen over de praktische problemen ervan, te weten financiA�le en juridische aspecten (bijvorbeeld belastingen, verzekeringen), emigreren met kinderen (bijvoorbeeld school, taal) en de voorbereidingen van de laatste zes maanden voor vertrek.
Prijs: 10.00

Vergelijk Advertenties