Uw zoekresultaten

Eifelhome | De vastgoedspecialist voor de Eifel, Moezel en Hunsrück

Informatie Eifelhome | De vastgoedspecialist voor de Eifel, Moezel en Hunsrück

Op amper twee uur rijden van de Nederlandse grens, bevind zich één van de mooiste gebieden van Duitsland: de Eifel, Moezel en Hunsrück. Het gebied kenmerkt zich door de Duitse Ardennen, met schitterende natuurgebieden, middel- en laaggebergten en mooie steden. Mede hierdoor is dit gebied uitermate aantrekkelijk voor Nederlanders. Ook de goedkopere levensstandaard, maakt dat veel Nederlanders besluiten naar dit gebied te trekken. Woningen, boodschappen en belastingen zijn allemaal lager dan in Nederland. Niet voor niets heeft Eifelhome zich daarom volledig in dit gebied gespecialiseerd. Dit is ook de reden dat wij in januari 2018 een volledig nieuwe website lanceren, die moet uitgroeien tot dé Funda voor de Duitse Eifel, Moezel en Hunsrück.

Wat doet Eifelhome

Eifelhome geeft u een overzicht van vastgoed in de gehele Duitse Eifel, Moezel en Hunsruck. Eifelhome biedt u een ruim en gevarieerd aanbod aan huizenappartementen, meerfamiliehuizen, bungalows, vakantiewoningen, nieuwbouw woningen, bouwgrondboerderijen, maneges, beleggingsobjectenhotels en commerciële objecten.

Door ons ruime aanbod aan Duits vastgoed, onze kennis van de EifelMoezel en Hunsrück en ons uitgebreide netwerk met Duitse makelaars, brengen wij kopers en verkopers van Duits vastgoed eenvoudig samen. U kunt op onze website de gewenste objecten zoeken en bekijken. Alle informatie over het desbetreffende object wordt duidelijk omschreven. Daarnaast vindt u alle informatie over de verkopende makelaar en de omgeving waar het object zich bevindt. Voor meer informatie over het object of voor het maken van een bezichtigingsafspraak, kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende makelaar via het invulformulier. De Duitse makelaar zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Een up to date overzicht van objecten van makelaars in het gebied.
  • Uitgebreide zoek-mogelijkheden
  • Informatie over de verschillende makelaarskantoren en hun werkwijze.
  • Overzicht van veel gestelde vragen betreft kopen in Duitsland.
  • Contact leggen met Nederlandstalige adviseurs over het aankopen van onroerend goed in de Eifel, Moezel of Hunsruck.
  • Contact leggen met Nederlandstalige adviseurs op het gebied van Duitse hypotheken.
  • Uitgebreide informatie over de regio
  • Tips op het gebied van emigreren naar Duitsland
  • Advies en ondersteuning bij het verhuren van uw (vakantie)huis in de Eifel, Moezel of Hunsruck.
  • Geïnformeerd worden via Twitter of Facebook

Wanneer u vragen heeft over het aanbod aan vastgoed in de Eifel, Moezel of Hunsrück of algemene vragen over de service, verzekeringen, hypotheken en de regio, dan kunt u altijd per e-mail of telefonisch terecht bij Eifelhome. Wij adviseren u eerst bij ‘Veelgestelde vragen’ te kijken. Wellicht wordt uw vraag hier al uitgebreid behandeld en vindt u zo eenvoudig uw antwoord.

Droomt u ook van wonen in de Eifel, Moezel of Hunsrück? Genieten van de prachtige natuur, de rust, de ruimte en een fijne cultuur? Bekijkt u dan het aanbod aan Duits vastgoed via Eifelhome en vindt uw droomhuis in Duitsland.

De verschillen tussen de Nederlandse en Duitse werkwijze en wetgeving zijn groter dan u denkt. Eifelhome helpt u graag!

Vergelijk Advertenties