Uw zoekresultaten

Referenties

Bungalow in het Moezelgebied, verkocht

Beste Eifelhome,

Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de zeer prettige, deskundige en correcte manier waarop jullie ons geholpen

hebben met het vinden van een prima woning in Duitsland. Ons huis nabij Cochem bevalt ons uitstekend. Het is een zeer ruim huis dat in uitstekende staat verkeert, waar wij ons al helemaal thuis voelen. Ook de bijbehorende zeer ruim bemeten grond met magnifiek uitzicht geven ons echt een heerlijk vakantie/buitenland gevoel.

Wat wij met name zeer waardeerden was dat jullie volstrekt eerlijk onze wensen en belangen behartigden en dus een snel resultaat niet het uitgangspunt was. Indien anderen belangstellenden ooit referenties wensen, dan mogen jullie die gerust met ons contact op laten opnemen. Als jullie ooit in de buurt komen, zijn jullie van harte welkom om te zien hoe het er nu uitziet.

We waarderen het dan ook zeer dat jullie ons zo goed geholpen hebben met het vinden en de verwerving van dit huis.

Met hartelijke groeten,

Huib en Ank Smelt.


Groot woonhuis met panoramablik, verkocht

Eifelhome,

De gebroeders Gribnau willen jullie hartelijk bedanken voor de begeleiding van de aanschaf van het huis in Gerolstein. Nadat we een plan hadden gesmeed en dit door de medewerkers van Eifelhome gechecked was zijn we aktief op zoek gegaan naar een woning wat zou voldoen aan onze wensen. Zo hebben we op eigen gelegenheid eerst een verkennende ronde gedaan langs een aantal objecten van hun site om deze ter plekke te bekijken. Nadat we onze ‘droom’woning hadden gevonden hebben de heren van Eifelhome in contact gebracht met de makelaar ter plaatse. De bezichtiging volgde en zo moesten we een passende financiering verzorgen. Voor een deel hiervan hebben de heren ons met raad en daad bijgestaan.

Bij de aankoop en de financiering komt heel wat kijken. Het is wel heel anders dan dat we in Nederland gewend zijn. Zonder een goede begeleiding is het bijna niet te doen om alle aspecten in acht te nemen met toch wel een grote stap. Wij zijn dan ook heel blij dat we vanaf het begin goed begeleid zijn door de plaatselijke makelaar in nauwe samenwerking met Eifelhome. We zijn volop bezig om de woning in te richten en daar waar nodig op te knappen. We willen er zelf zo veel mogelijk gebruik van maken maar willen ook gedeeltelijk verhuren (www.vakantiehuis-in-de-eifel.nl)

Vriendelijke groet,

Martijn, Huib en Xandra Gribnau

 


Ideaal vakantie verblijf, verkocht

We hebben de afgelopen maanden geleerd dat er bij het zoeken naar een vakantiewoning in het buitenland heel wat komt kijken. Waar te beginnen? En hoe krijg je zicht op alle acties die moeten worden ondernomen, vaak in afwijking van het Nederlands recht.

De site van Eifelhome viel ons direct op door zijn toegankelijkheid en overzichtelijkheid.
We zijn daar deskundig bijgestaan tijdens alle telefoon- en e-mail contacten die hierop gevolgd zijn. Er werd duidelijk inzicht gegeven in de procedure en alle afwijkingen ten opzichte van het Nederlandse traject. Goede tips online gekregen. Ook voor wat betreft de door ons geselecteerde vakantiewoningen.
Twee vielen snel af omdat Eifelhome op basis van hun bekendheid met de woningen en de omgeving op voorhand kon aangeven dat er geen goede match was met onze wensen. Dat bespaarde ons een reis naar die woningen. Een drietal andere woningen voldeed wel. De afspraken met de Duitse makelaars waren snel gemaakt, de documentatie en routebeschrijvingen waren glashelder.
Inmiddels hebben we tot onze volle tevredenheid een van die woningen gekocht.
Eifelhome heeft ons daarbij uitstekend gefaciliteerd. Deskundig, maar niet opdringerig.
We kunnen Eifelhome van harte aanbevelen!
Hans Beekman

Unieke woning in het bos, verkocht

Beste Eifelhome,

Ruim een half jaar alweer wonen wij in ons droompaleisje in de Eifel en nog iedere dag genieten we er meer van! En dat allemaal dankzij jullie

uitstekende hulp. De regels in Duitsland zijn op meerdere punten verschillend aan die in Nederland, maar gelukkig waren jullie daarvan op de hoogte, zodat alles toch lekker soepel verliep.

Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor en als jullie weer eens in de buurt zijn schroom dan niet om even aan te wippen.

Groetjes Gerda en Kees

Vergelijk Advertenties